Reparatii masini spalat rufe

WH8560P1_Insitu_Soft-BG_222_RGB_2400

Reparatii masini de spalat rufe

Service autorizat reparatii masini de spalat rufe

Alfa Service ofera servicii complete de reparatii si mentenanta masini de spalat rufe automate, acoperind toata gama de masini de spalat comercializate in Romania: AEG, Admira, Amana, Arctic SA, Asko, Ariston, Brandt, Beko, Bendix, Blomberg, Bosch, Creda, Crosley, Dyson, Electrolux, Fisher and Paykel, Frigidaire, Girbau, GE Haier, Hoover, Hotpoint, Hitachi, Indesit, Kenmore, LG Magic, Chef, Maytag, Miele, Roper, Samsung, Staber, Siemens, Whirlpool, Zanussi.

Fie ca avem solicitari pentru masini de spalat mai vechi de 4-5 ani fie ca discutam despre modele noi serviciile Alfa Service prezinta acelasi standard de calitate, avand atelierul echipat cu aparatura ultra moderna si folosind doar piese de schimb de origine sau echivalente aftermarket produse de acelasi fabricant care furnizeaza producatorilor de masini de spalat,

Oferim o gama completa de servicii, de la remediere probleme de ordin mecanic, precum setul de rulmenti al cuvei pana la reparatii pe placa de comanda a masinii de spalat vase sau rufe.

Astfel daca masina dvs de spalat prezinta semne clare de uzura, precum zgomote la stoarcere sau in timpul oricarui program, nu evacueaza apa, se intrerupe in cursul ciclului de lucru sau pur si simplu nu mai porneste apelati Alpha Service pentru o programare in vederea constatarii si ulterior remedierii problemei intampinate.

Probleme comune masini de spalat rufe

in functie de marca producatoare

Masinile de spalat Ariston prezinta cel mai des probleme cu motorul.Acesta fiind conceput cu un defect de design in zona periilor, aduce uzura suplimentara colectorului la turatii mari si foarte mari.

Remedierea acestui defect este destul de costisitoare, necesitand inlocuirea motorului sau reparatia acestuia prin inlocuirea colectorului si a periilor cu un set de reparatie regandit si mult mai durabil.

O problema extrem de comuna la masinile de spalat marca Indesit sunt problemele la unitatea de evacuare a apei, aceasta fiind principala cauza pentru interventiile pe acest producator.

Se recomanda verificarea periodica a cavitatii prevazuta cu capac, ce permite inspectarea filtrului pentru resturi, decongestionarea acestuia si curatarea cu apa calda.

Masinile de spalat Whirpool prezinta un defect comun destul de costisitor, acestea fiind echipate cu placi de comanda foarte tehnologizate dar si foarte sensibile.Sensibilitatea acestor placi face ca acestea sa cedeze destul de des la socuri de curent, fluctuatii si pene de curent.

Tocmai din acest motiv, recomandam folosirea masinii de spalat direct la priza cu impamantare si fara a folosi prelungitoare de curent.

La masinile de spalat Arctic intalnim tot mai des probleme la regimul de mers, in special la programul de stoarcere, unde nivelul de zgomot se accentueaza considerabil.Aceasta problema este cauzata de uzura excesiva si prematura a setului de rulmenti ai cuvei.

Solutionare : Se inlocuieste setul de rulmenti cu un set de calitate superioara celei echipate de fabricant.

Prevenire : Se recomanda respectarea limitei maxime de greutate a rufelor.

La fel ca la masinile de spalat Arctic, si la masinile de spalat Beko intalnim tot mai des probleme la regimul de mers, in special la programul de stoarcere, unde nivelul de zgomot se accentueaza considerabil.Aceasta problema este cauzata de uzura excesiva si prematura a setului de rulmenti ai cuvei.

Solutionare : Se inlocuieste setul de rulmenti cu un set de calitate superioara celei echipate de fabricant.

Prevenire : Se recomanda respectarea limitei maxime de greutate a rufelor.

Producatorul Daewoo prezinta tot mai frecvent probleme cu afisajul electronic.Datorita unui sistem vechi de afisaj cu banda magnetica acesta, prezinta in timp semne clare de uzura, afisare incompleta sau incetosata.

Remedierea acestei probleme impune demonatarea si preluarea afisajului pentru a fi reparat in service-ul nostru.